Lớp 9
Lớp 1điểm
2 năm trước
Đỗ Văn Dung
Mời thí sinh CLICK vào liên kết hoặc ảnh bên dưới Mở ứng dụng Shopee để tiếp tục làm bài thi
https://s.shopee.vn/6Ai1QhN7jj
Sytu.vn và đội ngũ nhân viên xin chân thành cảm ơn!

1. A romantic novelist writes 300-pages books. She writes ten pages a day, and takes no holidays. Use the future perfect to answer the questions. 1. How many pages will she have written after ten days? 2. - after a month? 3. - after a year? 4. - after ten years? 5. If she starts tday, how soon will she have finished her first book? 6. How many books will she have written a year from now? 7. How many books will she have written when she has written 120 books? 8. She earns $100,000 per book. How much money will she have made altogether after het 120th book?

Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5 sao

nếu câu trả lời hữu ích nhé!

Các câu trả lời

1. How many pages will she have written after ten days?

Answer: She will have written 100 pages after ten days.

2. How many pages will she have written after a month?

Answer: She will have written 300 pages after a month.

3. How many pages will she have written after a year?

Answer: She will have written 3650 pages after a year.

4. How many pages will she have written after ten years?

Answer: She will have written 36500 pages after ten years.

5. If she starts today, how soon will she have finished her first book?

Answer: She will have finished her first book in 30 days.

6. How many books will she have written a year from now?

Answer: She will have written 12 books a year from now.

7. How many books will she have written when she has written 120 books?

Answer: She will have written 10 years to write 120 books.

8. She earns $100,000 per book. How much money will she have made altogether after her 120th book?

Answer: She will have made $12,000,000 altogether after her 120th book.

Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
21 vote
Cảm ơn 3Trả lời.
Câu hỏi Tiếng anh Lớp 9
Câu hỏi Lớp 9

Bạn muốn hỏi điều gì?

Đặt câu hỏix
  • ²
  • ³
  • √
  • ∛
  • ·
  • ×
  • ÷
  • ±
  • ≈
  • ≤
  • ≥
  • ≡
  • ⇒
  • ⇔
  • ∈
  • ∉
  • ∧
  • ∨
  • ∞
  • Δ
  • π
  • Ф
  • ω
  • ↑
  • ↓
  • ∵
  • ∴
  • ↔
  • →
  • ←
  • ⇵
  • ⇅
  • ⇄
  • ⇆
  • ∫
  • ∑
  • ⊂
  • ⊃
  • ⊆
  • ⊇
  • ⊄
  • ⊅
  • ∀
  • ∠
  • ∡
  • ⊥
  • ∪
  • ∩
  • ∅
  • ¬
  • ⊕
  • ║
  • ∦
  • ∝
  • ㏒
  • ㏑
0.21307 sec| 2470.797 kb