Lớp 6
Lớp 1điểm
2 năm trước
Đỗ Văn Huy
Mời thí sinh CLICK vào liên kết hoặc ảnh bên dưới Mở ứng dụng Shopee để tiếp tục làm bài thi
https://s.shopee.vn/2LVIrhIyVS
Sytu.vn và đội ngũ nhân viên xin chân thành cảm ơn!

1.How old are your parents? What..................................... 2.How many classroom are there in your family? How many............................................................ 3.What are these people? What are.................................... 4.Mrs.Xuan has a son, Duc Mrs Xuan................................................... 5.His family has four people There are.................................................... 6.Mr. and Mrs.Minh has a daughter,Lan Mr. and Mrs.Minh................................................. 7.My mother goes to work at seven thirty My mother goes to work.......................................... 8.Mai's books are new Mai...................................... 9.The lamp is in front of the stereo The stereo.......................................................................

Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5 sao

nếu câu trả lời hữu ích nhé!

Các câu trả lời

1. What is the age of your parents?
Answer: They are both 45 years old.

2. How many classrooms are there in your family?
Answer: There are two classrooms in my family.

3. What are these people?
Answer: They are students.

4. Mrs. Xuan has a son, Duc.
Answer: Mrs. Xuan is Duc's mother.

5. His family has four people.
Answer: There are four people in his family.

6. Mr. and Mrs. Minh has a daughter, Lan.
Answer: Mr. and Mrs. Minh are Lan's parents.

7. My mother goes to work at seven thirty.
Answer: My mother goes to work at seven thirty every morning.

8. Mai's books are new.
Answer: Mai has new books.

9. The lamp is in front of the stereo.
Answer: The stereo is behind the lamp.

Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
51 vote
Cảm ơn 8Trả lời.
Câu hỏi Tiếng anh Lớp 6
Câu hỏi Lớp 6

Bạn muốn hỏi điều gì?

Đặt câu hỏix
  • ²
  • ³
  • √
  • ∛
  • ·
  • ×
  • ÷
  • ±
  • ≈
  • ≤
  • ≥
  • ≡
  • ⇒
  • ⇔
  • ∈
  • ∉
  • ∧
  • ∨
  • ∞
  • Δ
  • π
  • Ф
  • ω
  • ↑
  • ↓
  • ∵
  • ∴
  • ↔
  • →
  • ←
  • ⇵
  • ⇅
  • ⇄
  • ⇆
  • ∫
  • ∑
  • ⊂
  • ⊃
  • ⊆
  • ⊇
  • ⊄
  • ⊅
  • ∀
  • ∠
  • ∡
  • ⊥
  • ∪
  • ∩
  • ∅
  • ¬
  • ⊕
  • ║
  • ∦
  • ∝
  • ㏒
  • ㏑
0.55205 sec| 2469.234 kb