Lớp 6
Lớp 1điểm
4 tháng trước
Đỗ Minh Linh

1. It is 9.00, my family (watch) ....... TV. 2. In the summer, I usually  (go) ...... to the park with my friends, and in the spring, we (have)........Tet holiday. I am very happy because I always (visit) ..... my grandparents. 3. What.....  they (do) ..... in the winter? 4. Today, we (have).....English class. 5. Now, my brother (like) ....... eating bananas. 6. Hoa (live) ...... in Hanoi, and Ha (live) ...... in HCM city. 7. Ha never (go) ..... fishing but she always (do) ..... it in the summer. 8.We (go) ..... to supermarket to buy some food. 9. Who you (wait) ...... for Nam? - No, I  ...... (wait) for Mr. Hai.  10. It's 9 o'clock in the morning. Line (be) ..... in her room. She (listen) ......... to music. 11. Now I (do) ...... the cooking while Hoa  (listen).......to music. 12. In the autumn, I rarely (go).....sailing and (go)........to school.

Hãy luôn nhớ cảm ơnvote 5 sao

nếu câu trả lời hữu ích nhé!

Các câu trả lời

1. It is 9.00, my family (watch) ....... TV.
- Answer: It is 9.00, my family is watching TV.
- Another possible answer: It is 9.00, my family watches TV.

2. In the summer, I usually (go) ...... to the park with my friends, and in the spring, we (have)........Tet holiday. I am very happy because I always (visit) ..... my grandparents.
- Answer: In the summer, I usually go to the park with my friends, and in the spring, we have Tet holiday. I am very happy because I always visit my grandparents.

3. What..... they (do) ..... in the winter?
- Answer: What do they do in the winter?

4. Today, we (have).....English class.
- Answer: Today, we have English class.

5. Now, my brother (like) ....... eating bananas.
- Answer: Now, my brother likes eating bananas.

6. Hoa (live) ...... in Hanoi, and Ha (live) ...... in HCM city.
- Answer: Hoa lives in Hanoi, and Ha lives in HCM city.

7. Ha never (go) ..... fishing but she always (do) ..... it in the summer.
- Answer: Ha never goes fishing but she always does it in the summer.

8. We (go) ..... to the supermarket to buy some food.
- Answer: We go to the supermarket to buy some food.

9. Who you (wait) ...... for Nam?
- Answer: Who are you waiting for, Nam?
- Another possible answer: Who is Nam waiting for?

10. It's 9 o'clock in the morning. Line (be) ..... in her room. She (listen) ......... to music.
- Answer: It's 9 o'clock in the morning. Line is in her room. She is listening to music.

11. Now I (do) ...... the cooking while Hoa (listen).......to music.
- Answer: Now I am doing the cooking while Hoa is listening to music.

12. In the autumn, I rarely (go).....sailing and (go)........to school.
- Answer: In the autumn, I rarely go sailing and go to school.

Note: The answers provided above may vary depending on the tense and verb forms used.

Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
51 vote
Cảm ơn 7Trả lời.

It's 9 o'clock in the morning. Line is in her room. She is listening to music.

Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
51 vote
Cảm ơn 1Trả lời.
Câu hỏi Tiếng anh Lớp 6
Câu hỏi Lớp 6

Bạn muốn hỏi điều gì?

Đặt câu hỏix
  • ²
  • ³
  • ·
  • ×
  • ÷
  • ±
  • Δ
  • π
  • Ф
  • ω
  • ¬
0.45688 sec| 2264.516 kb